Europa Conference League

Ίβιτς για Άρη: «Θα παίξουμε επιθετικά και για τη νίκη»

Οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς ενόψει του Άρης-Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Για τη νίκη θα μπει η Μακάμπι Τελ Αβίβ στη ρεβάνς με τον Άρη, όπως σημείωσε ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς της Πέμπτης (11/8) στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο τεχνικός των Ισραηλινών στάθηκε και στο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Αναλυτικά, ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για:

-για την προσέγγιση της Μακάμπι: «Ήρθαμε για να παίξουμε φυσιολογικά. Το αυριανό παιχνίδι είναι το δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Δουλέψαμε σκληρά. Ήρθαμε νωρίτερα λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ. Θα παίξουμε επιθετικά, θα παίξουμε για τη νίκη».

-για το πώς προετοίμασε την ομάδα για το τι θα συναντήσει: «Ξέρω την πόλη και τις ομάδες. Πέρασα έναν χρόνο στον Άρη και επτά στον ΠΑΟΚ. Πέρυσι είδα το ελληνικό πρωτάθλημα. Δυνατά και σκληρά παιχνίδια. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, με ποιότητα και καλούς παίκτες. Τους σέβομαι, ωστόσο θα βασιστούμε στη δική μας ποιότητα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα».

-το εάν υπάρχουν προβλήματα στη Μακάμπι και αν σκέφτεται να πάει σε αλλαγή τακτικής: «Είναι ένα άλλο παιχνίδι. Όλα είναι πιθανά. Δουλέψαμε διαφορετικά συστήματα για αύριο. Μπορεί να αλλάξει το σύστημα. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα, αλλά μπορεί να τον έχουμε διαθέσιμο. Θα το δούμε μετά την προπόνηση. Άλλοι προπονητές αλλάζουν τακτική, άλλοι όχι. Αύριο θα δείτε τι θα κάνουμε».

-το τι περιμένει να δει διαφορετικό από τον Άρη στο αυριανό παιχνίδι: «Σίγουρα θα αλλάξουν κάτι, αλλά δεν ξέρω. Θα είμαστε έτοιμοι. Για μένα έχει σημασία η απόδοση της ομάδας μου περισσότερο. Αν ο Άρης θα εμφανιστεί αλλαγμένος, δεν το ξέρω. Έχουν όμως πολλές επιλογές, ειδικά μπροστά, έχει ποιότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x